Acasa Afaceri Top 5 cărți pentru femei de succes

Top 5 cărți pentru femei de succes

7 min
fericita-divette.ro

Succesul poate fi definit în nenumărate feluri. Succesul tău ar putea însemna că ești o femeie de afaceri care a pornit un business de la zero. Sau ar putea însemna faptul că ai întemeiat o familie fericită.

Indiferent ce înseamnă succesul pentru tine, dacă nu ai urcat încă în vârful scării succesului, nu te îngrijora. 

În cele 5 cărți pentru femei de succes descrise mai jos vei descoperi că nici o călătorie spre succes nu este scurtă sau ușoară. Deci, indiferent dacă conduci o companie sau ai mai multe locuri de muncă în timp ce aspiri la visul tău, este bine să dobândești câteva obiceiuri care te poartă spre succes.

1. Povestea mea, de Michelle Obama

Povestea mea, de Michelle Obama cuprinde memoriile intime și puternice ale fostei Prime Doamne în care, pentru prima dată, își spune întreaga poveste cu propriile ei cuvinte – de la copilăria în partea de sud a orașului Chicago, la viața de familie la Casa Albă.

Cartea vorbește despre rădăcinile lui Michelle și despre cum și-a găsit vocea, precum și despre timpul petrecut în Casa Albă, despre campania ei de sănătate publică și rolul ei de mamă.

Ea reprezintă cu siguranță o carte pe care trebuie trebuie s-o citească orice femeie de succes. 

2. Bossypants, de Tina Fey

Nu ai nevoie de un motiv anume pentru a citi Bossypants de Tina Fey. De la copilăria ei în care era o tocilară, până în timpul emisiunii sale de succes Saturday Night Live, Fey dezvăluie cum visele ei de-o viață s-au împlinit. 

Așa cum te aștepți, vei întâlni glume amuzante și o voce pe care numai Fey o poate transmite.

3. Girlboss, de Sophia Amoruso

Că tot vorbeam despre începuturile de la zero, Sophia Amoruso își începe manifestul inspirațional pentru femei de succes în momentul în care era fără adăpost și se scufunda în gunoi. 

Cu o voce blândă și sfaturi motivaționale, Girlboss este o lectură obligatorie pentru toate femeile care aspiră la succes.

4. Femeile, munca și voința de a conduce, de Sheryl Sandberg

În prezent, în aproape întreaga lume bărbații continuă să dețină o majoritate covârșitoare a pozițiilor de conducere. Pe de altă parte, femeile încă nu-și fac auzite vocile. 

Sheryl Sandberg încearcă să înlăture toate ideile preconcepute privitoare la femeile care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre cum să-și gestioneze cariera, dar și cum să îmbine reușitele profesionale cu cele personale. În acest timp, autoarea le arată bărbaților cum să-și susțină mai bine partenerele, pentru a avea și ei de câștigat.

Chiar și cele mai de succes femei pot obține motivație din această carte.

5. Învățare, de Tara Westover

Această carte este o autobiografie, o carte a dezvoltării unui copil într-un adult. Însă, Tara nu este un copil obișnuit, deoarece familia ei este departe de termenul normalitate.

Autoarea cărții a fost crescută într-o familie de supraviețuitori mormoni din Idaho, care a izolat-o de lume și a împiedicat-o să meargă la școala tradițională până la vârsta de 17 ani. Cu toate acestea, nimic nu a putut opri curiozitatea intelectuală care a determinat-o în cele din urmă să-și ia doctoratul de la Cambridge. 

Tara te poate învăța că ești suma alegerilor pe care le faci și că tu deții cârma vieții tale. Pentru succes, totul depinde de cât de mult crezi în puterea ta atunci când nimeni altcineva nu crede în tine.

Dacă visul tău este să devii o femeie de succes, pe site-ul anticariatului Printrecarti.ro găsești zeci de mii de titluri de cărți care te pot ajuta să-ți îndeplinești visul. Mai mult decât atât, fiecare zi a săptămânii îți aduce reduceri în plus și transport gratuit pentru comenzi de peste 129 lei.

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Marian Anurag
Incarca mai mult in Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Mamele cu jobul de influencer si rolul lor in industria de jucarii

Intr-o lume in care jucariile pentru copii sunt mai mult decat simple obiecte de distracti…