GDPR

Ce spun specialistii despre implementarea normelor GDPR, amenzi, DPO si cum influenteaza publicitatea online. Vezi ce au discutat specialistii prezenti ca speakeri la a doua editie a conferintei GDPR, organizate de PR2Advertising.ro

Aproape 150 de participanti au raspuns prezent invitatiei PR2Advertising.ro de a participa la editia a doua a conferintei GDPR, din data de 25 aprilie, pentru a afla detalii importante despre noile norme impuse de GDPR si ce trebuie facut pentru a evita riscurile si amenzile la care sunt expusi. Evenimentul, destinat managerilor, specialistilor in promovare si marketing, avocatilor si persoanelor interesate de noile norme impuse de Uniunea Europeana cu privire

Nu-ti uita acasa cartea de vizita! Miercuri, ne vedem la conferinta GDPR si am inclus si o sesiune de networking

Scoate-ti de la naftalina cartea de vizita si socializeaza cu alti oamenii de business in cadrul sesiunii de networking pe care PR2Advertising.ro ti-a pregatit-o in cadrul celei de a doua editii a conferintei GDPR, din 25 aprilie 2018. Daca tot suntem preocupati de business si crearea celor mai bune conditii de crestere si desfasurare a acestuia, iti propunem sa transformam pauza de cafea in sesiune de networking. Fii cat se

Maria Maxim, partener Wolf Theiss – speaker la a doua editie a conferintei GDPR, organizate de PR2Advertising.ro

Maria Maxim, partener Wolf Theiss si coordonator al practicii TMT (tehnologie, media, telecom) si Protectia Datelor cu Caracter Personal, in cadrul biroului din Romania, va participa ca speaker in cadrul celei de a doua editii a conferintei GDPR, organizate de PR2Advertising.ro pe 25 aprilie 2018. De-a lungul carierei sale juridice de aproape 20 de ani, Maria a implementat pentru companii majore numeroase programe de compliance si protectia datelor cu caracter personal

PR2Advertising.ro te invita la a doua editie a conferintei GDPR. Vezi care sunt temele de discutie si cine sunt speakerii confirmati

PR2Advertising.ro te invita pe 25 aprilie 2018 la a doua editie a conferintei GDPR. Evenimentul are loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 9.40 si este destinat managerilor, specialistilor in promovare si marketing, avocatilor si, in general, celor care sunt interesati si preocupati de alinierea companiei reprezentate la noile norme impuse de Uniunea Europeana cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Conform noilor reglementari,

Afla de la un trainer DPO ce presupune munca unui ofiter de protectia datelor si de ce au nevoie companiile de un astfel de reprezentant in cel mai scurt timp

Codrut Crasan, DPO si trainer al cursului pentru pregatiea si certificarea ca ofiteri de protectia datelor (DPO), va discuta in cadrului celei de a doua editii a conferintei GDPR, despre ceea ce presupune munca unui DPO, cum ajuta acesta companiile sa se conformeze noilor regrementari privind protectia datelor cu caracter personal impuse de Uniunea Europeana si nu numai. Vino sa il cunosti la evenimentul organizat de PR2Advertising.ro, aduna informatii extrem

Participa la conferinta GDPR si afla cum poti sa aplici noile norme UE pentru compania ta

PR2Advertising.ro organizeaza a doua editie a conferintei GDPR in data de 25 aprilie 2018, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti. Evenimentul va fi organizat ca urmare a importantei pe care companiile trebuie sa o acorde preocuparii pentru alinierea la noile norme impuse de Uniunea Europeana cu privire la protectia datelor cu caracter personal, atat pentru a fi GDPR compliant, dar si pentru a evita amenzile uriase aplicate pentru

Andreea Manolache (Accace Romania) - Ce presupune cartografierea datelor cu caracter personal si ce cuprinde aceasta evidenta?

Andreea Manolache, avocat si reprezentant Accace Romania, a fost unul dintre speakerii conferintei GDPR – noile reglementari si modalitati de punere in aplicare, organizata de PR2Advertising.ro, in data de 15 marie 2018.  Avocat cu o experienta de peste 15 ani, cu expertiza in corporate M&A, data protection, dreptul muncii si imigrare, drept comercial, Andreea a vorbit despre “Cartografierea prelucrarii de date cu caracter personal – notiuni si aplicabilitate, obligatii legale

5 specialisti, despre GDPR. Vezi 5 perspective despre implementarea noilor reglemetari ale UE privind protectia datelor cu caracter personal

Din 2018 mai firmele mari vor fi obligate sa desemneze un responsabil cu protectia datelor  cu caracter personal. Regulamentul Parlamentului European si Consiliului va fi aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018. In acest sens, PR2Advertising.ro  a organizat in data de 15 martie, Conferinta GDPR, unde au participat specialisti in prelucrarea datelor cu caracter personal. Evenimentul a reunit speakeri importanti, precum: Oana Luisa Dumitru – Autoritatea Nationala de Supraveghere

Capcanele GDPR exista chiar si pentru operatorii cuminti

Andrei Savescu, avocat si profesor universitar cu o indelungata experienta in drept civil si cyberlaw, va participa ca speaker la conferinta GDPR, organizata de PR2Advertising.ro, pe 15 martie, la Bucuresti. Andrei va discuta despre unele dintre capcanele GDPR, care exista chiar si pentru operatorii cuminti. Unele dintre relatiile operatorului sunt periculoase. De exemplu, relatia operatorului cu propriii imputerniciti, relatia operatorului cu propriii lui salariati si, nu in ultimul rand, relatia

Participati la conferinta GDPR, organizata de PR2Advertising.ro? Iata de ce veti beneficia!

La conferinta GDPR organizata de PR2Advertising.ro pe 15 martie, in Bucuresti, veti avea ocazia sa cunoasteti specialisti in problema datelor cu caracter personal si veti putea discuta cu acestia problemele pe care le-ati intampinat in compania dumneavoastra de-a lungul timpului. Insa, exista si o serie de alte beneficii reale de care aveti prilejul sa va bucurati, participand la acest eveniment. Speakerii prezenti vor oferi nu doar detalii asupra reglementarilor GDPR,