Acasa Afaceri Reprezinti o companie? Comunica la dublu, gratuit

Reprezinti o companie? Comunica la dublu, gratuit

3 citește min
0
0
4

Lansarea unei afaceri sau a unui proiect necesita o cat mai buna vizibilitate, pentru a obtine rezultatul dorit: un mesaj care sa ajunga la un numar cat mai mare de potentiali clienti sau parteneri. Si asta pentru ca niciun business nu se poate dezvolta si nu se poate mentine, fara sa comunici constant. 

Tocmai de aceea, Comunicare-online.ro si Comunicate-PR.ro le ofera tuturor reprezentatilor de companii posibilitatea sa posteze gratuit un comunicat sau un articol despre proiectele companiei reprezentate.

Afacerile au nevoie de cat mai multa promovare pentru a se dezvolta, pentru a creste.

Ai companie pentru care comunici? Iata cum procedezi pentru a beneficia de cele doua comunicate/articole gratuite:

 

Pasul 1: 

Iti creezi cont pe fiecare dintre cele doua site-uri. Doar posesorii de conturi pot beneficia de comunicatul gratuit, la crearea contului.

 

Pasul 2:

Postezi un articol sau un comunicat pe fiecare dintre cele doua site-uri. Nu uita ca materialele trebuie sa respecte conditiile de publicare si pot contine pana la 3 link-uri.

 

Pasul 3:

Trimiti un e-mail la adresa la care atasezi poza care doresti sa insoteasca articolul, dar si user-ul si adresa de e-mail folosite pentru crearea fiecaruia dintre cele doua conturi.

 

Pasul 4:

Daca articolul/comunicatul tau respecta conditiile de publicare si nu uiti sa trimiti mesajul catre adresa de e-mail mentionata, in cel mult 48 de ore vei primi un e-mail cu link-urile catre cele doua articole publicate.  

 

Asa ca, daca vrei sa comunici, dar si sa obtii link-uri catre site-ul afacerii tale, profita si posteaza chiar acum comunicatul sau articolul companiei pe care o reprezinti.

 

Spor la comunicat!

Încărcați mai multe articole înrudite
Încarcă mai mult de Andreea Miru
Încarcă mai mult în Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verificați de asemenea

Alatura-te echipei SEOmark pe postul de redactor si promoter online

SEOmark.ro isi cauta coleg creativ, care sa scrie cu usurinta si talent articole si texte …