Acasa Afaceri Promovarea afacerii inseamna si comunicare. Vezi cum te ajuta postarea de comunicate de presa

Promovarea afacerii inseamna si comunicare. Vezi cum te ajuta postarea de comunicate de presa

4 min
fericita-divette.ro

Publicarea de comunicate de presa te ajuta sa sustii campaniile de comunicare asociate proiectelor companiei, dar contribuie si la succesul campaniilor de SEO. Sa cresti gradul de comunicare nu inseamna doar sa transmiti noutatile companiei catre abonati si catre presa. Link-urile te vor ajuta la cresterea autoritatii site-ului asociat afacerii, la cresterea traficului pe site si, implicit, la propagarea mesajelor companiei catre un numar mai mare de persoane.

Cel mai ieftin, si totusi eficient  mod de a face asta este de a redacta comunicate si articole pe care sa le postezi pe site-urlile de comunicate de presa. Pe langa faptul ca aceste materiale pot fi vazute de cititorii site-urilor respective, deci vei tinti un numar mai mare de presoane decat atingi deja, vei beneficia si de alte avantaje.

Ce avantaje ai optand pentru publicarea pe site-urile de comunicate de presa:

Publici la preturi mici

Publici articole si comunicate, deci comunici cu alte publicuri, la preturi foarte mici. Pachetele de postare comunicate au preturi extrem de avantajoase. Spre exemplu, pe anumite site-uri platesti doar 99 de lei si poti posta pana la 30 de articole sau comunicate intr-o luna, fie ca e vorba de comunicate pentru sustinerea afacerii sau chiar si anunturi de angajare, daca ai nevoie sa iti maresti echipa. Iar pretul devine si mai avantajos daca alegi pachete pentru perioade mai mari de timp si care sa includa mai multe platforme de comunicate.

Comunici mai mult

Pe de o parte, preturile mici iti ofera posibilitatea de a comunica mai mult. Pe de alta parte, sa platesti un abonament pentru o perioada fixa si nu la numar de postari, te poate motiva sa comunici mai mult. Iar eforturile tale de comunicare cu siguranta vor fi recompensate.

In primul rand, vei avea acces la un public nou si, in al doilea rand, poti comunica mai mult cu acesti cititori. Daca activezi in domeniu, stii deja ca e nevoie de repetarea mesajelor catre aceleasi persoane pentru a obtine atentia acestora si un raspuns.

Esti mai vizibil

Poate ai vazut deja ca strategia companiilor foarte cunoscute este sa comunice cat mai mult si cat mai des, pe toate canalele. Poate ca nu ai bugetul lor, insa poti beneficia de ofertele la pachetele de comunicate pentru a avea beneficii maxime din bugetul tau disponibil.

Link-uri pentru SEO

Deja am discutat despre beneficiile link-urilor pentru cresterea vizibilitatii online si a traficului pe site, asa ca ajuta-ti site-ul si afacerea si strange cat mai multe link-uri catre site-ul tau.

Daca vrei sa iti cresti afacerea si sa comunici mai mult, incepe cu publicarea de comunicate de presa.

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Andreea Miru
Incarca mai mult in Afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Esti angajator? Posteaza gratuit un anunt de angajare pe Trend-Jobs.ro

Pana pe 28 februarie 2021, iti creezi cont de Angajator si poti posta gratuit un anunt de …