Acasa Noutati Machiaj femeie afaceri

Machiaj femeie afaceri

3 min
fericita-divette.ro

Cum te machiezi daca esti o ”business woman”

O femeie de afaceri trebuie sa emane inteligenta, eleganta si frumusete. Dar o frumusete naturala, discreta. Iar frumusetea naturala se obtine cu un machiaj minimalist.

Cum trebuie realizat machiajul unei ”business woman”

Machiajul unei femei de afaceri trebuie sa puna in valoare feminitatea si frumusetea naturala.

Se incepe cu Baza machiajului – Fondul de ten

Baza unui machiaj este fondul de ten. Dupa hidratarea tenului cu o crema potrivita, aplica un fond de ten cat mai apropiat de culoarea pielii tale, cu buretele sau o pensula speciala. Alege un fond de ten care nu incarca foarte tare si lasa tenul sa respire.

  • Anticearcanul

Daca vrei sa ascunzi cearcanele sau anumite imperfectiuni ale tenului, foloseste un anticearcan sau un corector. Aplica in zonele cu probleme un anticearcan fluid, ce are o nuanta mai deschisa decat fondul de ten.

  • Pudra

Pudra este la fel de importanta in machiaj, ca si fondul de ten. Alege o pudra din aceeasi gama cu fondul de ten,intr-o nuanta apropiata. Are rolul de a finisa si fixa machiajul.

  • Machiajul ochilor

Dupa aplicarea bazei de machiaj ori a fondului de ten, se trece la machiajul ochilor. Ochii sunt cei care pun in valoare intreg machiajul dar si pe persoana care il poarta.

Paleta cromatica din machiajul femeii de afaceri trebuie sa fie potrivita cu tinuta si accesoriile.

Pentru o zi obisnuita la birou foloseste un fard neutru, ca baza, fara textura lucioasa, pe pleoapa superioara a ochiului, apoi traseaza un contur de intensitate medie cu ajutorul unui creion dermatograf sau tus. Pentru a accentua machiajul discret, foloseste mascara in tonuri de maro sau negru, fara a curba excesiv genele.

  • Aplicarea blush-ului

Pasul urmator in machiajul de business este aplicarea blush-ului. Folosește o pudra de culoarea piersicii sau rose pentru un aspect cat mai natural.

  • Machiajul buzelor

Folosește produse rezistente la transfer. In cazul rujului este chiar recomandat unul cu rezistenta, care persista mai mult pe buze. Foloseste culori naturale si texturi mate, care doar improspateaza culoarea buzelor.

Incarcati mai multe articole inrudite
  • 4 tendinte in lifestyle pentru anul 2020

    Odata cu intrarea in 2020, au aparut si tendintele pentru lifestyle valabile pentru tot pa…
Incarca mai mult de Vlad Jaleriu
Incarca mai mult in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

4 tendinte in lifestyle pentru anul 2020

Odata cu intrarea in 2020, au aparut si tendintele pentru lifestyle valabile pentru tot pa…