Acasa Noutati Cum te ajuta programul “Decantre” sa-ti indeplinesti cel mai mare vis

Cum te ajuta programul “Decantre” sa-ti indeplinesti cel mai mare vis

7 min
fericita-divette.ro

Cu siguranta ai auzit de multe ori despre coaching. Coaching-ul este o forma de dezvoltare personala sau profesionala care iti propune o abordare noua si diferita de a-ti schimba viata.

Coaching-ul nu este despre teorii prin care iti poti imbunatati traiul. Este despre a te redescoperi pe tine, in cea mai buna varianta a ta, cu ajutorul sprijinului oferit de coach.

Cu alte cuvinte, un program de coaching este o modalitate de a descoperi cu adevarat cine esti, ce scop ai si cum ar trebui sa ajungi sa te bucuri de implinire la cel mai inalt nivel, ducandu-ti scopul la bun sfarsit.

Cum te ajuta programul “Decantre” sa-ti indeplinesti cel mai mare vis
Cum te ajuta programul “Decantre” sa-ti indeplinesti cel mai mare vis

De ce sa alegi programul “Decantre” si cu ce este acest program special

Programul de coaching “Decantre” este programul care te va ajuta sa schimbi insatisfactia cu bucuria in maxim 90 de zile. Aceasta este o promisiune curajoasa. Tocmai de aceea, “Decantre” este un program special, diferit fata de celelalte programe de coaching.

Este diferit prin prisma abordarii. In primul rand, stim cu totii ca un coach ar trebui sa fie o persoana cu o vasta experienta in domeniu, o persoana care sa aiba abilitati atestate si certificari care demonstreaza eficienta sa in domeniu.

Ei bine, pe langa aceste minime cerinte, “Decantre” iti ofera un lucru mai valoros, pentru a intelege daca programul este conceput pentru tine sau nu.

Poti descoperi expertiza, abordarea si abilitatile coach-ului prin experienta directa.

“Decantre” este programul pe care poti sa il incerci, avand deja o idee despre ce va presupune, chiar inainte de a te inscrie. Poti astfel descoperi nu doar ce presupune coaching-ul, ci si cine iti va acorda sprijin pe durata intregului program si cum te va putea ajuta.

Beneficiile principale ale programului de coaching de 90 de zile “Decantre”

Programul de coaching de 90 de zile “Decantre” isi propune sa te ajute intr-un mod concret cu urmatoarele lucruri:

–  te ajuta sa intelegi cum sa iei decizii, cum sa stapanesti si sa folosesti eficient acest proces de luare a deciziilor in viata ta.

– te ajuta sa inveti cum identifici cea mai potrivita alegere

– iti confera o directie si te ajuta sa te orientezi fara busola in mediul atat de competitiv din lumea afacerilor si din viata de zi cu zi

– te ajuta sa evaluezi corect oportunitatile din viata ta si sa stii atunci cand trebuie sa profiti de o sansa ce iti este oferita.

– te ajuta sa identifici fiecare schimbare din viata ta care ti-ar putea influenta intr-un mod pozitiv viitorul

– te ajuta sa dezvolti perceptia realitatilor din jur si sa prevezi posibilele efecte ale actiunilor tale

Altfel spus, acest program de coaching va reprezenta raspunsul tau la toate aceste intrebari la care nu ai gasit inca solutia. Vei invata, cu ajutorul unui coach profesionist, atestat si cu experienta, care sunt cele mai bune modalitati de a-ti gasi singur raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai.

De ce trebuie sa te inscrii la programul “Decantre”

Pentru ca un program de coaching de acest tip este mai mult decat un curs de insusire a unor teorii, principii si tehnici care sa te ajute sa te descurci mai bine in viata. Acest program de coaching este un adevarat ritual.

“Decantre” este drumul spre a gasi intotdeauna jumatatea lipsa a raspunsurilor la toate problemele tale.

Asadar, daca esti in cautarea unei solutii prin care viata ta de familie, viata ta personala sau chiar afacerea si cariera ta pot obtine o schimbare in bine, “Decantre” este pentru tine. Afla mai multe despre acest program de coaching de 90 de zile si inscrie-te la el chiar acum.

Primeste zilnic, live, asistenta si sprijin pentru a-ti rezolva problemele. Si invata timp de 90 de zile alaturi de un coach profesionist care sunt principalele modalitati de a-ti atinge obiectivele la care visezi de atata timp!

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Stroe Irina
Incarca mai mult in Noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Publica un comunicat pentru INCEPERE PROIECT finantat prin granturi sau fonduri europene, pe Comunicate-PR.ro

Daca ai obtinut finantare europeana sau granturi, ai putea avea nevoie sa publici un comun…