Acasa Afaceri Creste-ti vizibilitatea brandului publicand comunicate de presa pe site-uri specializate

6 min
fericita-divette.ro

Comunicatele de presa sunt o metoda clasica de comunicare, tot mai des intalnita in strategiile de promovare a companiilor. Daca vrei ca afacerea ta sa fie vizibila pentru cat mai multi oameni, atunci apeleaza la servicii de postare comunicate de presa.

Site-ul PR2advertising vine in sprijinul antreprenorilor care doresc sa-si faca brandul cunoscut prin comunicate de presa, prin punerea la dispozitie a pachetului de postare comunicate de presa pe trei site-uri specializate.

De ce sa cumperi pachetul cu postare pe trei site-uri

Daca vrei sa comunici mai usor cu publicul tau tinta si potentialii tai clienti sa fie la curent cu toate noutatile din compania ta, acest pachet iti poate fi extrem de util. Pachetele de postare comunicate de presa iti vor aduce o serie de avantaje printre care:

1. vei posta comunicate de presa pe trei site-uri specializate
  2. afacerea ta va fi mai vizibila si clientii mai multi
  3. vei comunica mai usor cu potentialii clienti
  4. vei avea parte de campanii de PR si SEO mai eficiente
  5. vei obtine mai multe link-uri care sa-ti aduca mai multi vizitatori

Ce contine pachetul de postare pe trei site-uri

Pachetul pus la dispozitie de PR2advertising iti ofera ocazia de a publica articole si comunicate de presa pe site-urile specializate in acest domeniu, asa cum sunt PR2Advertising.ro, Comunicate-PR.ro si Comunicare-online.ro. Prin achizitionarea pachetului vei putea include 3 link-uri in fiecare articol, pentru a-ti promova site-ul sau site-urile partenerilor tai.

Fiecare articol/comunicat de presa poate contine o poza si este promovat pe prima pagina a site-ului unde se publica, si, in acelasi timp, fiecare articol va fi postat automat pe site fara moderare si fara intarzieri. Totodata, vei putea posta un articol pe zi sau 365 de articole pe an pe fiecare dintre cele trei site-uri.

De ce este util pachetul oferit de PR2advertising?

Comunicatele de presa aduc numeroase beneficii in promovarea unui brand sau website. Publicand comunicate de presa pe diferite site-uri vei avea parte de cresterea traficului pe site, crearea unei conexiuni intre brand si public, link-uri de calitate si gasirea unor potentiali clienti. Comunicatele de presa sunt solutii optime in promovarea unui produs sau serviciu, intrucat cu ajutorul acestora vei reusi sa iti faci cunoscut brandul in randul unui numar mare de utilizatori.

Acest pachet este util mai ales pentru faptul ca ai la dispozitie un timp indelungat pentru a posta comunicate/articole, mai exact 12 luni. In acest timp iti poti crea strategia potrivita prin care sa-ti atragi publicul, vei economisi bani si vei fi prezent in mediul online constant.

Pret avantajos

In plus, acum beneficiezi de 27% reducere la pachetul de postare comunicate de presa pe trei site-uri specializate. Pretul acestuia este de 1960 lei, redus de la 2685 lei. Pentru reusita brandului tau, achizitioneaza un abonament si incepe sa postezi comunicate de presa pe site-uri de comunicate specializate, cu o vasta experienta in domeniul comunicarii.

Cumpara-ti abonamentul anual si fii vizibil pentru publicul tau

Pentru a obtine rezultatele dorite, profita de pachetul pus la dispozitie de PR2advertising si posteaza comunicate de presa pe site-uri specializate. Publicul tau va fi la curent cu orice modificare sau imbunatatire vei aduce in compania ta si va fi alaturi de tine.

Vrei sa comunici mai mult, sa ai mai multa vizibilitate si mai multe link-uri. Vezi oferta PR2Advertising.ro.

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Andreea Miru
Incarca mai mult in Afaceri