Acasa Noutati CoronaVirus: Facturone vine in sprijinul firmelor

CoronaVirus: Facturone vine in sprijinul firmelor

2 min
fericita-divette.ro

Facturone vine in sprijinul firmelor si incepand de astazi reduce cu 50% toate licentele care expira in urmatoarele 30 de zile sau cele care au expirat deja. Aceasta perioada se poate prelungi daca problemele persista.

CEO Facturone ofera ajutor firmelor

“Traversam cu totii o perioada dificila. Si noi ca si voi traim dintr-un business. Trebuie sa fim uniti si sigur vom iesi invingatori si mai puternici ca niciodata. Avand in vedere aceasta perioada dificila am decis sa venim in sprijinul vostru pentru ca si noi resimtim criza si ne dam seama ca fara sa ne sprijinim unii pe altii nu o putem depasi. Am ajuns la aceasta reducere renuntand la profitul nostru, chiar daca pentru noi este sursa noastra de venit si la toate cheltuielile de promovare cu campaniile de publicitate. Renuntam la publicitate, va lasam pe voi sa ne recomandati mai departe cunostintelor voastre” spune Lucian Staneiu, CEO Facturone.

Firmele nou inscrise beneficiaza de 30 de zile gratuit si inclusiv posibilitatea de a cumpara o licenta la pret redus pe 3 luni sau un an de zile.

Inovatii in cloud

Facturone ofera servicii in cloud folosind o arhitectura moderna. Aici gasim primul program de facturare criptat din lume care garanteaza siguranta stocarii datelor, fara a avea grija ca altcineva, in afara de posesorul contului, poate accesa datele introduse.

Datele sunt stocate criptat, anonim, nu se colecteaza log-uri, adrese de ip sau cookie-uri pentru urmarirea activitatii in cadrul platformei.

DivSea este o arhitectura inteligenta, securizata in cloud care iti permite sa dezvolti rapid un site sau blog fara cunostinte de programare.

Facturone reinitializeaza libertatea pe internet!

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Claudiu Ciudor
Incarca mai mult in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Ghid pentru companii in timp de criza – Ce ajutor poate solicita compania ta

In contextul pandemiei COVID-19 o multime de companii au avut de suferit. Piata este in co…