Acasa Noutati Construirea unui brand personal – util pentru orice domeniu de afacere

Construirea unui brand personal – util pentru orice domeniu de afacere

6 min
fericita-divette.ro

Brandul personal este un termen destul de des intalnit atunci cand vine vorba de anteprenoriat sau profesii liberale Daca e si cazul tau, este important sa stii ce implica, cui i se adreseaza si cum anume poti sa iti construiesti un brand personal. In acest sens este important sa inveti cum sa alegi constient, ce anume sa le transmiti celorlalti, care sunt competentele si valorile tale. Pe scurt, cum sa iti prezinti imaginea pe care o doresti in fata clientilor sau partenerilor tai.

Daca iti doresti sa iti construiesti ori sa iti consolidezi mai bine brandul personal, poti participa la cursul organizat de Fundatia Calea Victoriei, curs de Branding personal. Indiferent daca esti antreprenor sau lucrezi intr-o institutie in care doresti sa te afirmi, acest curs este potrivit pentru tine, investitia in branding personal fiind una cu efecte benefice pe termen lung.

Ce reprezinta mai exact brandingul personal

Brandingul personal se refera la o practica foarte intalnita in domeniul afacerilor, atunci cand profesionistii doresc sa iti formeze un nume in domeniul lor. Aceasta practica are rolul de a clarifica si a stabili ceea ce te face special si valoros, inclusiv in cadrul comunitatii din care faci parte.

Procesul de creare a unui brand personal consta in metodele de instrospectie realizate de catre un personal branding specialist, cum se intampla si la acest curs, care te ajuta sa intelegi partea teoretica a domeniului, dar si cum sa te diferentiezi de competitie. Ulterior, vei vedea care sunt canalele de comunicare ce se potrivesc cu abilitatile tale, iar in final vei avea ocazia sa pui in practica propria strategie de personal branding.

Ce vei invata de la cursul de branding personal

De cele mai multe ori, perceptia celor din jur intra in contradictie cu ceea ce suntem noi de fapt. Important este sa inveti cum sa depistezi cine esti cu adevarat, cum sa iti gasesti si sa iti construiesti propriul brand, pentru a putea expune adevaratele tale valori. Cu ajutorul acestui curs vei putea sa iti descoperi propria viziune si misiune.

Pe scurt, daca vei participa la acest curs, vei putea sa afli urmatoarele lucruri utile:

  • Care sunt nevoile principale ce te ghideaza in viata
  • Care este cea mai buna modalitate de a lua decizii
  • Cum sa intelegi si sa prioritizezi rolurile tale in societate, dar si in businessul tau
  • Care este stilul tau personal de comunicare pentru a relationa eficient cu cei din jur

Cand are loc acest curs

Acest curs se desfasoara in totalitate online incepand cu data de 8 aprilie 2021, in fiecare joi timp de trei saptamani. Desi este un curs practic unde vei putea sa interactionezi cu tranierul si cu ceilalti participant, aplicand notiuni importante din acest domeniu, vei invata si teoretic tot ce inseamna brandingul personal si cum sa il faci eficient.

Inscrie-te si tu daca vrei sa inveti cum sa iti pui eficient in aplicare valorile personale

Este in firea fiecarui om sa isi doreasca sa se simta util in ceea ce face pe plan profesional. Mai mult, isi doreste sa aiba ceva aparte pe care sa stie cum sa il transmita si celor din jur, pentru a descoperi valoarea lor adevarata. 

Daca si tu ai nevoie de ajutor in acest sens, te poti inscrie sa participi la curs accesand aceasta pagina. Totodata aici vei afla toate detaliile cursului, informatii despre trainer si poti achizitiona rapid cursul.

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Roxana Stancu
Incarca mai mult in Noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

5 sfaturi pentru dezvoltarea strategiei de branding care te vor ajuta daca esti antreprenoare

Atragerea si pastrarea talentelor sunt doi piloni la fel de importanti ca atragerea si pas…