Acasa Ghiduri gratuite Cele mai bune cursuri IT din România

Cele mai bune cursuri IT din România

13 min
Cele mai bune cursuri IT din România
fericita-divette.ro

România este cunoscută pentru comunitatea sa de programatori şi ingineri IT talentaţi, iar acest lucru se datorează în mare parte faptului că există o varietate de cursuri şi programe de instruire disponibile pentru cei interesaţi să îşi îmbunătăţească abilităţile în domeniul IT. Dacă vrei să îți începi sau să îți dezvolți cariera în acest domeniu, ai nevoie de o pregătire care să te ajute să dobândești competențele și cunoștințele necesare pentru a lucra cu tehnologiile actuale.

În acest articol, îți vom prezenta lista alcatuita de Tehnotic.ro cu 10 dintre cele mai bune cursuri IT din România, care îți pot oferi certificări recunoscute internațional și oportunități de angajare.

Cursuri IT cu certificare internațională – IT School

IT School este cea mai populară academie cu focus pe educație alternativă în IT din vestul României. De la înființarea sa în 2014, peste 8000 de cursanți s-au alăturat comunității sale de absolvenți. IT School oferă peste 10 cursuri adresate tuturor celor care își doresc un job în domeniul IT, de la web development și testare software, până la design grafic și DevOps.

Cursurile se desfășoară live online sau în sală, în funcție de preferințele cursanților, și includ certificare națională și internațională. IT School are parteneriate cu peste 50 de companii de renume din România, care oferă oportunități de angajare absolvenților. De asemenea, IT School a lansat în 2021 prima platformă de joburi IT din România destinată exclusiv juniorilor: Juniors.ro.

Cursuri IT Online Acreditate cu opțiune de angajare – GoIT Global România

GoIT Global România este o companie care oferă cursuri IT online acreditate pentru persoanele care vor să se specializeze în domeniul programării web sau al testării software. Cursurile sunt structurate pe module și au o durată de 3-6 luni, în funcție de nivelul de dificultate.

Cursanții beneficiază de asistență permanentă din partea formatorilor și mentorilor, care au o experiență considerabilă în IT. La finalul cursului, participanții primesc un certificat acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și au posibilitatea de a fi angajați în cadrul companiei GoIT Global sau al partenerilor săi.

Cursuri IT – Academia Informală de IT

Academia Informală de IT este o inițiativă educațională care oferă cursuri IT pentru persoanele care doresc să își dezvolte cunoștințele și abilitățile în domeniul IT. Academia Informală de IT oferă cursuri de programare, web design, securitate cibernetică și multe altele. Cursurile sunt structurate pe module și au o durată de 3 până la 6 luni, în funcție de nivelul de dificultate.

Elevii beneficiază de suport online din partea formatorilor și mentori cu experiență în domeniul IT. La finalul cursului, elevii primesc un certificat de absolvire, iar Academia Informală de IT oferă oportunități de angajare pentru absolvenți.

Cursuri IT – Şcoala Informală de IT

Cursurile IT oferite de Şcoala Informală de IT sunt o oportunitate excelentă pentru cei care vor să îşi dezvolte competenţele digitale şi să se pregătească pentru o carieră în domeniul tehnologiei informaţiei. Şcoala Informală de IT este o organizaţie non-guvernamentală care promovează educaţia alternativă şi non-formală în IT, oferind cursuri de programare, web design, testare software, management de proiecte, marketing digital şi multe altele.

Cursurile sunt susţinute de traineri experimentaţi şi pasionaţi, care îşi adaptează metodele de predare la nevoile şi nivelul fiecărui cursant. Se desfăşoară în format online sau offline, în funcţie de preferinţele şi disponibilitatea cursanţilor. 

La finalul cursurilor, cursanţii primesc un certificat de absolvire recunoscut pe plan naţional şi internaţional, precum şi acces la o reţea de angajatori şi parteneri din industria IT.

Cursuri IT – Informal School of IT

Cursuri IT – Informal School of IT este o platformă online care oferă oportunități de învățare și dezvoltare profesională în domeniul tehnologiei informației. Platforma cuprinde cursuri de diferite niveluri și domenii, precum programare, web design, securitate cibernetică, inteligență artificială, baze de date și multe altele.

Cursurile sunt concepute și susținute de experți în domeniu, care împărtășesc cunoștințele și experiențele lor practice cu participanții. De asemenea, sunt interactive, bazate pe proiecte și adaptate la nevoile și obiectivele fiecărui cursant.

Cursuri IT – Codecool

Codecool este o școală de programare care oferă cursuri IT de calitate pentru cei care vor să își schimbe cariera sau să își dezvolte competențele digitale. Cursurile IT de la Codecool sunt bazate pe o metodologie de învățare practică și interactivă, care încurajează colaborarea și rezolvarea problemelor reale. Cursanții pot alege dintre diferite programe de studiu, în funcție de nivelul lor de cunoștințe și de domeniul lor de interes: web development, data science, software testing sau cyber security.

Toate cursurile IT de la Codecool sunt susținute de mentori experimentați și certificați, care îi ghidează și îi sprijină pe cursanți pe tot parcursul procesului de învățare. Absolvenții cursurilor IT de la Codecool beneficiază de o rețea extinsă de parteneri angajatori, care le oferă oportunități de angajare în domeniul IT.

Cursuri IT – Academia de IT

Cursurile IT oferite de Academia de IT sunt destinate tuturor celor care doresc să își dezvolte competențele digitale și să se pregătească pentru o carieră în domeniul tehnologiei informației. Academia de IT oferă programe de formare în diferite domenii, cum ar fi programare, web design, securitate cibernetică, inteligență artificială, baze de date și multe altele.

Cursurile sunt susținute de instructori experimentați și certificați, care folosesc metode interactive și practice de predare. La finalul cursurilor, cursanții primesc un certificat de absolvire recunoscut la nivel național și internațional.

Cursuri IT – Brainster

Cursuri IT – Brainster este o platformă online care oferă programe de învățare în domeniile tehnologiei, designului și antreprenoriatului. Scopul lor este de a ajuta persoanele interesate să își dezvolte competențele digitale și să își găsească oportunități de carieră în industria IT.

Cursurile sunt structurate pe niveluri de dificultate și cuprind atât lecții teoretice, cât și proiecte practice. De asemenea, cursanții beneficiază de mentorat și feedback din partea unor experți din domeniu.

Cursuri IT – Tech Academy

Tech Academy este o academie de formare IT care oferă cursuri de programare și dezvoltare web pentru începători și avansați. Scopul platformei este de a forma specialiști IT competenți și angajabili, care să poată să creeze aplicații web moderne și funcționale. Cursurile sunt structurate pe nivele de dificultate și pe domenii de interes, cum ar fi HTML, CSS, JavaScript, PHP, Laravel, WordPress, React sau Angular.

Fiecare curs conține lecții video explicative, exerciții practice, teste de evaluare și proiecte finale. Cursanții beneficiază de asistență și feedback din partea instructorilor și a comunității online. Cursurile sunt accesibile oricând și de pe orice dispozitiv, iar la finalizarea lor se eliberează certificate recunoscute de angajatori. 

Sursa:Tehnotic.ro

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Marian Anurag
Incarca mai mult in Ghiduri gratuite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

10 idei de afaceri pe care le poti pune in practica si cu un buget mic

Pentru cei care isi doresc sa inceapa o afacere, dar au un buget limitat la dispozitie, ex…