Acasa Ghiduri gratuite Ce trebuie sa ai in vedere despre un credit rapid pentru avans salariu

Ce trebuie sa ai in vedere despre un credit rapid pentru avans salariu

6 min
fericita-divette.ro

Stiai ca le poti oferi angajatilor tai o solutie financiara avantajoasa si rapida daca au nevoie de bani pentru nevoi personale? Ei pot accesa un credit rapid pentru avans salariu, adica un credit pana la salariu, un imprumut rapid nebancar in conditii foarte convenabile sau un credit IFN rapid online.

Continua sa citesti pentru a intelege mai bine ce este acest credit IFN online rapid, care sunt conditiile in care se poate obtine si ce beneficii le poate oferi angajatilor tai!

Ce este creditul avans salariu?

Creditul avans salariu este un credit rapid pe care il pot obtine angajatii tai pe o perioada de 3 pana la 24 de luni. Suma finantata poate ajunge pana la jumatate din salariu si este cuprinsa intre 200 si 10.000 lei, iar DAE variaza intre 49% si 1.712%. Banii vor fi primiti in doar cateva ore dupa semnarea contractului iar procedura se poate desfasura telefonic, prin email, pe whatsapp sau prin curier.

Este un credit rapid de nevoi personale pentru care beneficiarul plateste numai dobanda care este fixa si nu sunt percepute taxe si comisioane ascunse. Ratele lunare sunt egale pe toata durata finantarii, iar creditul rapid poate fi achitat integral in orice moment fara taxe sau penalizari.

Rata dobanzii si valoarea ratei aplicabile pentru acest credit rapid online nebancar variaza in functie de suma creditata, perioada de rambursare si bonitatea beneficiarului. Prin urmare, fiecare credit rapid online Avans Salariu va avea rate lunare diferite.

Care sunt conditiile de accesare pentru un credit rapid avans salariu?

Asa cum sugereaza si numele, creditul Avans Salariu se poate obtine in cel mai scurt timp de catre orice persoana fizica. Singura conditie necesara pentru a fi eligibil pentru un credit rapid nebancar (IFN credit rapid) este sa fi angajat cu carte de munca, lucru care se va dovedit prin prezentarea fluturasului de salariu insotit de o copie dupa cartea de identitate.

Suma maxima care se poate lua printr-un credit rapid IFN online se stabileste in functie de salariu si nu poate depasi jumatate din valoarea acestuia. Dupa semnarea contractului, care se poate face online, banii vor fi transferati in aceeasi zi in contul beneficiarului sau ii vor fi dati “in mana”.

Vestea buna este ca pentru acest credit rapid sau credit avans salariu sunt acceptate ca fiind eligibile chiar si angajatii care au un istoric negativ. De asemenea, se poate opta pentru un contract pentru 90 de zile si, dupa achitarea imprumutului, imediat, se poate incheia un nou contract.

Care sunt avantajele unui credit rapid de avans salariu?

Un credit rapid online de avans salariu pentru angajati are cateva beneficii care merita evidentiate:

  • Acest credit rapid online IFN se poate accesa si aproba online, prin telefon, whatsapp, mail sau curier – deci angajatii tai nu trebuie sa iasa din casa pentru a primi banii de care au nevoie;
  • Este un credit rapid online care necesita doar doua documente (fluturas salariu si carte de identitate);
  • Pentru un credit IFN rapid se poate incheia un contract pe 30 de zile si, imediat dupa achitarea imprumutului, se poate face un al doilea contract de credit rapid nebancar cu o dobanda preferentiala;
  • Banii de la un credit rapid IFN sunt primiti in aceeasi zi prin transfer bancar sau in numerar.

Ofera-le angajatilor tai informatiile necesare pentru un credit rapid Avans Salariu. Sigur vor fi incantati sa stie ca pot beneficia oricand, rapid si usor, de bani pentru nevoi personale.

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Elena Prachi
Incarca mai mult in Ghiduri gratuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

(P) O femeie de afaceri din Galați dezvăluie secretul atragerii de fonduri europene

În România, atragerea de fonduri europene este un fel de Baubau de care multă lume din sfe…