Ce cadouri de business le poti face colegilor de birou sau partenerilor de afaceri

Cadourile facute persoanelor dragi sunt, de cele mai multe ori, alegeri facute cu inima. Si sunt alegeri destul de simple, de obicei. Asta deoarece cunoastem persoanele respective, le stim obiceiurile si stim ce produse folosesc in viata lor de zi cu zi. Insa, atunci cand trebuie sa oferim cadouri persoanelor de la birou, situatia se schimba, se complica. Alegerea nu mai este la fel de usoara.

Cum putem face un cadou potrivit colegilor si partenerilor de afaceri, daca nu cunoastem foarte  bine persoana?

Ce cadouri de business le poti face colegilor de birou sau partenerilor de afaceri
Ce cadouri de business le poti face colegilor de birou sau partenerilor de afaceri

Iata cateva exemple de cadouri business potrivite

 

  1. Mapele de birou

Petreci cel putin opt ore zilnic alaturi de colegii tai de birou. In tot acest timp ai vazut ce anume au pe birouri, stii care sunt accesoriile preferate si culorile pe care le prefera. In plus, poti identifica cel putin cu ce geanta sau mapa ajung zilnic la birou.

O idee potrivita de cadou in acest caz este chiar o mapa. Un dar extrem de util, care ii va ajuta sa isi organizeze si transporte documentele in siguranta. Daca te-ai gandit sa le oferi in dar  colegilor mape de birou, ai grija la culoarea aleasa.

Cumpara fiecaruia mapa potrivita, in functie de culoarea pe care o prefera fiecare dintre ei.

  1. Seturi de birou

Am observat cu totii eleganta acestor cadouri, de nenumarate ori. Un suport pentru pixuri care are incorporat un ceas si un stilou aparte care completeaza setul este de o extrem de potrivit. La fel si un set cu suport pentru carti de vizita, portcard si agenda.

Un astfel de set este cadoul ideal pentru o persoana care apreciaza ordinea si este interesata de imaginea de ansamblu a locului in care isi desfasoara zilnic activitatea.

Este un cadou elegant, potrivit pentru oamenii aflati pe pozitii inalte. Oameni ale caror birouri trebuie sa vorbeasca de la sine despre imaginea si pozitia lor in companie.

Fiecare intalnire cu un posibil partener sau client va fi impresionanta cand pe birou toate lucrurile vor fi aranjate intr-un astfel de set.

  1. Agende de birou

Acesta este un cadou extrem de util si foarte usor de personalizat. Daca iti cunosti colegii cel putin la un nivel de baza, nu ai cum sa dai gres cu o agenda oferita in dar.

Ce cadouri de business le poti face colegilor de birou sau partenerilor de afaceri
Ce cadouri de business le poti face colegilor de birou sau partenerilor de afaceri

Agendele sunt cadouri extrem de utile. Iar pentru a face acest dar mai interesant, poti pune pe coperta citatul preferat al fiecarui coleg. Sau poti alege agenda in functie de culoarea pe care acestia o prefera.

Agenda este un bun pe care il vor avea asupra lor zilnic. De fiecare data cand vor cauta ceva in programul lor de munca, se vor gandi la tine. Astfel, daca vrei sa oferi daruri memorabile, aceste agende de birou sunt tocmai alegerea potrivita.

In final, indiferent ce vei alege, nu uita sa faci alegerea in functie de personalitatea colegilor tai si sa oferi cadoul din tot sufletul. Asta va influenta radical modul in care colegii tai vor primi cadoul si se vor atasa de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *