Acasa Noutati Beneficiile utilizarii bicicletelor electrice pentru angajati

Beneficiile utilizarii bicicletelor electrice pentru angajati

6 min
fericita-divette.ro

Fara indoiala, angajatii tai se bucura sa poata conduce o masina data de companie fara sa isi faca griji in legatura cu cheltuielile sau alte raspunderi. Acesta este si un beneficiu care te poate ajuta sa atragi oameni valorosi in firma si sa ii pastrezi pe termen lung.

Insa, masinile de business inseamna costuri considerabile pe care sigur iti doresti sa le minimizezi. In contextul in care preturile la combustibil cresc de la o zi la alta, este vital sa gasesti o alternativa rentabila la  masinile auto rulate de angajatii tai, iar bicicleta electrica poate fi raspunsul.

Iata de ce bicicletele electrice sunt o completare excelenta a planului de beneficii pe care le oferi angajatilor tai si, totodata, o metoda de a reduce cheltuielile de business.

Promovezi sanatatea si fericirea angajatilor tai

Sanatatea si fericirea angajatilor tai sunt parti integrante ale unui business de succes. Folosind biciclete electrice, angajatii tai vor fi mai putin stresati, mai activi mental si mai capabili de rezultate mai bune, iar toate acestea vor face ca afacerea ta sa prospere.

Oferind angajatilor tai biciclete electrice pentru a se deplasa de acasa la serviciu si invers, creezi o cultura de business orientata catre wellness si bunastare mentala si fizica, iar acest lucru va avea beneficii considerabile pentru toata lumea.

Iti fidelizezi angajatii

Crearea unui sentiment de comunitate in randul angajatilor este esentiala pentru a forma o echipa eficienta. Daca oamenii simt ca iti pasa de ei, devin mai cooperanti si vor fi gata sa depaseasca provocarile de la locul de munca. Cu un beneficiu simplu cum este oferirea unei biciclete electrice, va fi mai usor sa mentii cei mai buni angajati, iar acest lucru, pe termen lung, inseamna reducerea cheltuielilor de recrutare, anagajre si formare.

Angajatii tai vor lipsi mai rar

Oamenii lipsesc de la munca din cauza problemelor fizice, a celor de sanatate mentala sau a lipsei de implicare. Investitia in biciclete electrice este o investitie in sanatatea si bunastarea angajatilor tai.

Datorita beneficiilor cu care vine ciclismul, vei avea o forta de munca in forma si mai sanatoasa. Intrucat dispun de o metoda sanatoasa si distractiva de a se deplasa, oamenii tai vor fi incantati sa vina la munca si, in plus, vor fi mai motivati si vor avea moralul ridicat. Toate acestea vor reduce sesizabil rata de absenteism si afacerea ta va creste.

Permite utilizarea mai eficienta a timpului

Daca nu depind de transportul public pentru a se deplasa si nici nu raman prinsi in trafic intr-un autoturism, angajatii tai sigur vor ajunge la munca la timp. In plus, pentru ca drumul cu bicicleta este reconfortant, vor fi mai calmi, mai putin stresati si vor avea o capacitate de concentrare mai buna.

Bicicleta electrica faciliteaza deplasarea in trafic si reduce timpul de naveta si catre casa. Astfel, angajatii tai vor avea mai mult timp pentru a se bucura de timpul liber si pentru a face ceea ce le place, iar acest lucru ii va ajuta sa devina mai implicati si mai eficienti la locul de munca.

Elimini necesitatea locurilor de parcare pentru autovehicule

Indiferent daca vin cu masina personala sau masina de serviciu, angajatii vor avea nevoie de un loc de parcare gratuit. Insa, daca majoritatea folosesc bicicletele electrice, aceasta necesitate dispare. Amenajarea unui loc de parcare pentru biciclete iti va permite sa utilizezi mai eficient spatiul si resursele.

In concluzie, este cat se poate de convenabil sa oferi angajatilor biciclete electrice in locul masinilor. Si, pentru ca majoritatea angajatilor au potentialul de a merge pe bicicleta, vei putea sa oferi acest beneficiu tuturor oamenilor din firma ta si nu doar celor care detin permis auto.

Incarcati mai multe articole inrudite
Incarca mai mult de Ana Tufescu
Incarca mai mult in Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Top 9 sfaturi care te vor ajuta sa ai mereu un look elegant

Intre echilibrarea vietii profesionale cu cea de familie si gasirea timpului necesar pentr…