5 cele mai bizare business-uri de succes

De la o idee care sa prinda la consumatori si pana la un business de succes, mai este nevoie doar de intiativa si munca! Astfel, de-a lungul timpului, au aparut business—uri de succes, unele mai bizare ca altele.

1.Doza de aer proaspat

Este un business de succes in China, unde aerul proaspat a devenit o raritate! Chen Guangbiao a devenit miliardar vanzand doze de aer proaspat! Acestea sunt asemanatoare cutiilor de suc si sunt la mare cautare in China. Daily Mail scrie ca intr-o singura zi s-au vandut 8.000.000 de cutii cu aer la pretul de 5 yuani (2.60 lei).

2.Cine vrea sa inchirieze o vaca?

Inchiriaza o vaca! / 5 cele mai bizare business-uri de succes
Inchiriaza o vaca! / 5 cele mai bizare business-uri de succes

De data aceasta “inventatorul” este un elvetian pe nume Michael Izor. El s-a gandit ca exista oameni care isi doresc lapte proaspat in fiecare zi si care chiar s-ar putea relaxa avand grija pentru o perioada scurta de o vaca. Desi banala, ideea a avut mare succes, el devenind in scurt timp miliardar de pe urma ei!

3.Diamantele mortii

Compania elvetiana Algordanza se ocupa cu transformarea cenusei celor decedati in… diamante! Supusa la temperaturile si presiunile potrivite, cenusa ramasa in urma incinerarii celui drag – fiind bogata in carbon – se transforma intr-un diamant artificial. Desi pretul acestui serviciu variaza intre 3.000 si 40.000 de dolari, se pare ca s-au gasit multe persoane interesate sa renunte la traditionala urna funerara in favoarea unui diamant pe care sa il poata purta tot timpul la gat.

4.Targ pentru paparazzi amatori

Este un targ online unde se pot expune fotografii cu celebritati. MeetTheFamous.com este un vis devenit realitate pentru paparazzi amatori, adica pentru persoanele care au intalnit intamplator o celebritate si au avut inspiratia sa o fotografieze! O astfel de fotografie se poate vinde cu sume cuprinse intre 10 si 10.000 de dolari!

5.The Million Dollar Homepage – sau Pagina de un milion de dolari

Dorind sa obtina fonduri pentru a-si continua studiile, Alex Tew, un student britanic, a creat o pagina cu un milion de pixeli pe care i-a vandut in parcele de 10 / 10 cu suma de 100$. Pe aceste parcele, firmele isi puteau plasa logo-ul  cu link catre site-ul oficial. O idee simpla care, datorita necesitatii care a generat-o, a avut priza, devenind un mare succes.

Citeste mai multe despre business-urile bizare pe Profitinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *