3 idei de afaceri profitabile in domeniul frumusetii

Femeile preocupate de frumusete si care doresc sa demareze un business nu trebuie sa caute idei de afaceri profitabile prea departe. E nevoie doar sa isi analizeze preocuparile si nevoile din domeniul frumusetii si sa se gandeasca la modul in care pot sa puna pe picioare un business in domeniul frumusetii. De altfel, ele isi pot folosi cunostintele acumulate datorita pasiunilor pentru a demara o afacere care sa le aduca venituri frumoase.

Pana la urma, cine ar fi mai potrivit sa gestioneze o afacere destinata femeilor si care are in prin plan feminitatea si frumusetea femeii daca nu chiar o femeie? Insa acest domeniu iti poate oferi multe oportunitati si business-ul tau poate fi orientat spre diferite nise ale acestui domeniu destul de vast.

idei de afaceri frumusete

Iata care sunt cele mai bune idei de afaceri din domeniul frumusetii. Tie care crezi ca ti se potriveste?

1.Salon de frumusete

Cu siguranta ca salonul de frumusete este prima optiune atunci cand te gandesti la un business in acest domeniu. Si nu e doar optiunea ta. Lunar, romanii cheltuie cca 130 de lei in salanoanele de frumsete, iar cu un marketing eficient, o buna comunicare si fidelizarea clientelei, dar si oferind servicii de buna calitate, suma medie cheltuita in salonul tau poate depasi aceasta medie generala.

Prin urmare, e de inteles de ce mare parte dintre femei sunt atrase de o astfel de idee de afaceri, care poate fi intr-adevar profitabila.

E adevarat ca e nevoie de investitii in chiria pentru spatiul in care iti vei desfasura activitatea, aparatura, produse manichiura, makeup si in alte produse cosmetice. Insa, daca ai un capital de investit si vrei o afacere care necesita un sediu, poate fi o alegere foarte buna pentru tine. Pana la urma, de ce sa nu iti transformi hobby-ul intr-un business si cunostintele in atuuri?

2.Sala de fitness

Goana dupa obtinerea unei sanatati de fier si dorinta de a scapa de sedentarism ii fac pe tot mai multi dintre noi sa opteze pentru abonamente si antrenamente la sala. Astfel ca nu e de mirare ca o sala de fitness poate fi o alta idee de afaceri de succes. Insa tocmai pentru ca oferta e destul de variata, trebuie sa te gandesti ce poti oferi tu mai bine decat concurenta.

Cei mai multi dintre noi au inteles ca slabirea nu se face oricum si ca exercitiile trebuie insotite de un program de slabire, astfel ca vei avea nevoie nu doar de antrenori, ci si nutritionisti. Nu toate salile pot sa ofere programe complete, ci putine sunt cele care pe langa sport pot veni cu informatii personalizate care tin de dieta.

Un minus pentru acest business ar putea fi costurile mari pe care le implica initial, deoarece aparatele necesare intr-o sala de fitness pot sa fie destul de scumpe.

3.Magazin online de produse de frumusete

Daca nu vrei sa te complici cu inchirierea unui sediu sau vrei sa reduci costurile initiale, poti opta pentru un magazin online cu produse produse makeup sau cosmetice. De multe ori, achizitia poate fi mai rapida si mai facila online, mai ales in acest domeniu, astfel ca lipsa unui sediu nu te va afecta negativ.

Treptat, pe masura ce business-ul tau va creste, poti lua in calcul extinderea si inchirierea unor spatii comerciale.

Pana atunci, insa, poti invata din experienta unor business-ul de succes, pe care le poti urmari ca evolutie si strategie. Un astfel de exemplu este brandul  Cupio, care a reusit sa creasca si sa se devolte atat online, cat si offline si care in 2018 avea o cifra de afaceri in jurul a 7 milioane de euro.

Acestea sunt doar 3 idei de afaceri in domeniul frumusetii, dar sunt idei pentru business-uri cu potential, pe care le poti pune in aplicare atat daca ai un buget mare, cat si cu un buget mai mic. Totul e sa nu iti doresti totul de la inceput, ci sa fii pregatita sa cresti treptat, dar sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *