Despre noi (ALF)

Despre comunitatea Afaceri si Leadership Feminin (ALF)

Comunitatea Afaceri si Leadership Feminin (ALF) inseamna intalniri si networking feminin, sustinere din partea comunitatii si idei noi.

Afaceri si Leadership Feminin (ALF) este un proiect sustinut de Woman2Woman.ro si creat din dorinta de a oferi femeilor de afaceri un loc in care sa poata interactiona, unde pot face schimb de idei, experienta si unde se pot sustine reciproc pentru a-si regandi si imbunatati proiectele cu ajutorul membrelor comunitatii.

De asemenea, comunitatea  Afaceri si Leadership Feminin (ALF) a fost creata si ca raspuns la cererea antreprenoarelor si femeilor de afaceri, membre ale comunitatii Woman2Woman.ro, ele considerand, pe buna dreptate, ca femeile de afaceri au nevoie de o comunitate puternica, de interactiune, sustinere, informatie relevanta si oportunitati de afaceri.

Este si un loc in care dorim sa le oferim femeilor de afaceri resursele necesare pentru gestionarea unor business-uri sau a unor departamente, fie ca este vorba despre cursuri sau workshop-uri care le pot ajuta in afaceri sau despre accesul la specialisti care sa le ofere sfaturi necesare in activitatea lor.

banner 580

Care sunt beneficiile membrelor ALF

Vei fi la curent cu evenimentele organizate de ALF si de partenerii sai.

Indiferent de pachetul pentru care optezi, poti participa la evenimentele si prezentarile cu participare gratuita, organizate de catre ALF sau partenerii sai (in limita locurilor disponibile).

Vei fi la curent cu toate noutatile ALF, inclusiv nu noile proiecte, dar si cu beneficiile si discount-urile speciale oferite strict membrelor ALF.

Vei beneficia de toate discount-urile oferite de catre ALF si partenerii sai membrilor comunitatii Afaceri si Leadership Feminin (ALF).

Achizitioneaza acum unul dintre pachetele de membru ALF sau inscrie-te ca membru gratuit aici

banner 580