4 idei de afaceri pe care orice femeie le poate pune in practica rapid

Daca abia acum incearci sa iasi din sistem si sa imbratiseze o cariera personala, vrei sa ai propriul business ori sa iti extinzi aria serviciilor, iti propunem patru idei de afaceri pe care le poti pune in practica rapid si usor. Sunt idei care te vor ajuta sa ai propriul business, fie ca esti, fie ca nu esti incepatoare. Ideile de afaceri propuse sunt extrem de potrivite pentru femeile carora le place sa comunice, sa socializeze si sa interactioneze cu alte persoane, pot fi puse rapid in practica si nu necesita un buget initial prea mare. 

femei de afaceri - idei de afaceri

4 idei de afaceri pe care orice femeie le poate pune in practica rapid

1. Vanzarea de cosmetice

Eleva sau studenta, angajata sau casnica, orice femeie poate incerca vanzarea de cosmetice. Ofertele pentru colaborarea cu diversi producatori sau branduri sunt multe, iar posibilitatea de a intra in sistem este cat se poate de facila. Sistemul nu e complicat si, odata ce ti-ai creat un portofoliu de cliente fidele, treaba merge de la sine, fiind suficient sa le dai catalogul de produse si ele sa isi aleaga ce isi doresc.

cosmeticeUrmatorul pas este ca tu sa plasezi comanda, care nici macar nu trebuie platita imediat si poate fi platita ulterior, dupa incasarea banilor pe produse. Beneficiile tale rezulta din faptul ca, fiind agent al sistemului, ai un discout care variaza in functie de marimea comenzii si poate ajunge chiar si la 40% pentru comenzile mai mari.

Este o idee de afacere usor de abordat si care nu necesita eforturi foarte mari.

Pentru cresterea business-ului si posibilitatea de a tinti un numar cat mai mare de potentiali clienti, crearea unui magazin online este necesara. In plus, un magazin va da un plus de credibilitate afacerii si poate face promovarea business-ului mai facila. Chiar daca unele dintre femei inca sunt adeptele vanzarii directe, fata in fata, magazinul online ori un site de prezentare ar fi de preferat pentru cresterea numarului de clienti, a credibilitatii (nu vei fi perceputa a o gospodina sau o studenta care vrea sa isi rotunjeasca veniturile) si, implicit, a business-ului.

Daca vrei sa debutezi in afaceri si ai nevoie de un site, cere o oferta pentru realizarea unui site de prezentare de aici.

2. Vanzarea de produse de nutritie

Singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a putea intra intr-un sistem care se ocupa cu vanzarea produselor de nutritie este sa ai varsta implinita de 18 ani. Totusi, chiar si daca esti minora, exista posibilitatea ca unul din parinti sau tutorele legal sa semneze contractul in locul tau, iar tu sa poti desfasura activitatea.

suplimente alimentare - ALF / 4 idei de afaceri pe care orice femeie le poate pune in practica rapidFata de vanzarea de cosmetice, in cazul produselor de nutritie treaba este un pic mai complicata, pentru ca va trebui sa acumulezi cunostinte despre produse si sa te instruiesti la un nivel minim in acest sens.

Mai mult, sunt companii care asigura si monitorizare clientilor. Ceea ce inseamna ca va trebui sa stii sa faci masuratori corporale detaliate si sa urmaresti indeaproape evolutia consumatorului.

Este o idee de afacere poate putin mai greu de abordat, dar care, realizata pe termen lung si cu un efort sustinut, iti poate aduce venituri decente.

Si aici este important sa existe un site de prezentare, unde sa vorbesti despre produsele si serviciile pe care le oferi. Mai mult decat atat, redactarea si postarea periodica de articole informative si utile despre nutritie si viata sanatoasa te pot ajuta sa iti cresti natural baza de potentiali clienti.

Ai nevoie de un site? Cere o oferta pentru realizarea unui site de prezentare de aici.

3. Organizarea de evenimente

finger food evenimentFie ca e vorba despre evenimente corporate sau private, organizarea de evenimentele poate reprezenta un business profitabil. Firile organizatorice si persoanele cu atentie la detalii ar putea fi cele mai potrivite pentru astfel de afaceri. Insa nu e necesar sa iti fi descoperit aceste calitati, ci e important sa fii dispusa sa inveti si sa te dedici evenimentelor clientilor tai.

Porneste de la organizarea unor evenimente mici si extinde-te treptat, dupa ce inveti care sunt pasii, dar si care sunt necesitatile si provocarile unui astfel de business.

4. Realizarea de excursii cu diverse tematici

Pentru persoanele pasionate de fotografie sau excursii, o idee de afacere poate fi realizarea unor de excursii cu diverse tematici sau team building-uri. Astfel, poti organiza excursii in Delta, la munte sau la mare cu scopul de a fotografia, in scop de relaxare, de unire a echipelor sau de cunoastere si autocunoastere.

Aceasta este o idee de afacere care iti va umple in mod placut timpul si care, totodata, te va ajuta sa formezi noi prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *